Μοριοδοτούμενα Ετήσια Σεμινάρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ: σε νέα ευέλικτη μορφή τύπου MOOC (ασύγχρονα και από απόσταση)

pamakΗ ΕΕΠΕΚ, η μεγάλη Κοινότητα Μάθησης όλων των εκπαιδευτικών (www.eepek.gr), μετά από πρόταση πολλών μελών της, υλοποιεί μια νέα επιμορφωτική δράση σχεδιάζοντας νέα πλατφόρμα επιλογής και παρακολούθησης Μοριοδοτούμενων ετήσιων σεμιναρίων τύπου MOOC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκλειστικά για τα μέλη της ΕΕΠΕΚ. Η νέα αυτή μορφή συμμετοχής σε σεμινάρια είναι πιο ευέλικτη, καθώς μπορεί οποιοδήποτε μέλος της ΕΕΠΕΚ να επιλέξει ανά πάσα στιγμή μέσα από πολλούς τίτλους προγραμμάτων του ΠΑΜΑΚ και να αρχίσει να παρακολουθεί πάντα με ασύγχρονο και εξ αποστάσεως τρόπο! (οι τίτλοι παρατίθενται στο τέλος του κειμένου, με την αντίστοιχη διάρκεια).

Μετά το πέρας του μισού της χρονικής διάρκειας του κάθε προγράμματος, εμφανίζεται ένα κουίζ ερωτήσεων Σωστού / Λάθους - Πολλαπλής Επιλογής, στο οποίο ο/η εκπαιδευόμενος/η έχει δικαίωμα να κάνει όσες προσπάθειες επιθυμεί, μέχρι να επιτύχει το επιθυμητό σκορ (>=50%). Το κουίζ λειτουργεί –ταυτόχρονα- ως διαδικασία αυτοαξιολόγησης και ανατροφοδότησης, ενώ δεν απαιτείται συγγραφή καμίας εργασίας. Μετά την παρέλευση των προκαθορισμένων εβδομάδων που διαρκεί κάθε πρόγραμμα, το πιστοποιητικό παρακολούθησης αναρτάται στο προφίλ του κάθε συμμετέχοντα.

Αίτηση παρακολούθησης αυτών των μοριοδοτούμενων (από τον ΑΣΕΠ, για αναπληρωτές, μόνιμο διορισμό, στελέχη εκπαίδευσης, κλπ.) ετήσιων επιμορφωτικών προγραμμάτων του ΠΑΜΑΚ έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Κ, ενώ για τα μη μέλη –ανεξαρτήτως ειδικότητας & βαθμίδας εκπαίδευσης- δίνεται η δυνατότητα εγγραφής ως μέλος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. (για την εγγραφή στην Ε.Ε.Π.Ε.Κ. ακολουθήστε τις οδηγίες της ιστοσελίδας: https://www.eepek.gr/el/enosi/eggrafi-stin-enosi, κόστος εγγραφής: 20€ εφάπαξ, χωρίς επιπλέον ετήσιες συνδρομές).

Η εγγραφή σε πρόγραμμα μπορεί να γίνει οποτεδήποτε, δηλαδή δεν υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων. Η έκτακτη συνδρομή μέλους (το συνολικό κόστος του κάθε προγράμματος) κυμαίνεται από 120 – 150€, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Για να δείτε τη νέα πλατφόρμα και να κάνετε εγγραφή σε μοριοδοτούμενα ετήσια προγράμματα του ΠΑΜΑΚ: https://www.eepek.gr/el/draseis/moriodotoumena-seminaria-pamak

Η πλατφόρμα αυτή έρχεται να συμπληρώσει την αντίστοιχη δράση της ΕΕΠΕΚ με τα δεκάδες σεμινάρια τύπου MOOC που προσφέρει χωρίς τη συνεργασία του ΠΑΜΑΚ, αλλά με βεβαίωση της ΕΕΠΕΚ (μη μοριοδοτούμενα από τον ΑΣΕΠ, αλλά μόνο όπου μοριοδοτούνται σεμινάρια ιδιωτικών φορέων) και με κόστος 20€ το καθένα: https://www.eepek.gr/el/draseis/seminaria-mooc

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε από τα αντίστοιχα κουμπιά στην αρχική σελίδα της ΕΕΠΕΚ: https://www.eepek.gr

Τα ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ σεμινάρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΚ που διατίθενται από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ

ΩΡΕΣ

ΜΗΝΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ

1

Σχολική Ψυχολογία

150